Αποστολές & Επιστροφές

ΔΙΑΝΟΜΗ
Οι χρεώσεις παράδοσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό περιγράφονται παρακάτω.
ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Παράδοση εντός 3-5 ημερών
Παραδίδεται Δευτέρα-Σάββατο (εκτός τραπεζικών ή επίσημων αργιών)
3,95 £
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Παραγγελία έως τις 14:00 για παράδοση την επόμενη μέρα
Παραδίδεται Δευτέρα-Παρασκευή (εκτός τραπεζικών ή επίσημων αργιών)
Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 12:00 Δευτέρα-Πέμπτη θα παραδοθούν την επόμενη μέρα.
Οι παραγγελίες που γίνονται Παρασκευή, Σάββατο θα παραδοθούν τη Δευτέρα.
Οι παραγγελίες που γίνονται την Κυριακή θα παραδοθούν την Τρίτη.
Τυχόν παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:00 θα παραδοθούν εντός 2 ημερών.
7,95 £
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Παραδίδεται εντός 5-14 ημερών
Παραδίδεται Δευτέρα-Παρασκευή (εκτός τραπεζικών ή επίσημων αργιών)
Από 8,50 £
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, αλλά αν δεν είστε, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Μπορείτε να επεξεργαστείτε την επιστροφή ή την ανταλλαγή σας δωρεάν, εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία εδώ .
ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ;
Μόλις το δέμα σας παραληφθεί από την ομάδα μας, μπορεί να χρειαστούν έως και 3 ημέρες για να εκπληρωθεί το αίτημά σας. Όταν έχουμε ασχοληθεί με το δέμα σας, θα σας το επιβεβαιώσουμε μέσω email.
Να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστούν τρεις έως τέσσερις ημέρες μετά την επεξεργασία μιας πληρωμής επιστροφής χρημάτων για να εμφανιστεί στην κίνηση της πιστωτικής σας κάρτας.
Εάν, μετά την αποστολή της επιστροφής σας σε εμάς, δεν έχετε λάβει την επιβεβαίωση μέσω email εντός 10 ημερών, επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ;
Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, αλλά αν δεν είστε μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα επιστραφούν πλήρη, σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και άπλυτα.
Η πολιτική επιστροφών μας δεν επηρεάζει το νόμιμο δικαίωμά σας για ακύρωση (δείτε παρακάτω) ή τα νόμιμα δικαιώματά σας σε σχέση με ελαττωματικά ή εσφαλμένα προϊόντα.
Θα χαρούμε να κάνουμε μια επιστροφή χρημάτων που θα μεταφερθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας. Δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε τυχόν ταχυδρομικά τέλη.
ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ
Για τα περισσότερα προϊόντα που αγοράστηκαν διαδικτυακά, έχετε το νόμιμο δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη εντός 14 ημερών και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Αυτά τα δικαιώματα, σύμφωνα με τους Κανονισμούς Καταναλωτικών Συμβάσεων του 2013, επεξηγούνται λεπτομερέστερα παρακάτω.
Έχετε 14 ημέρες μετά την ημέρα που εσείς (ή κάποιος που ορίζετε) θα λάβει τα προϊόντα για να αλλάξετε γνώμη, εκτός εάν τα προϊόντα σας χωριστούν σε πολλές παραδόσεις σε διαφορετικές ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε προθεσμία έως 14 ημέρες μετά την ημέρα που εσείς (ή κάποιος που ορίζετε) λάβετε την τελευταία παράδοση για να αλλάξετε γνώμη για τα προϊόντα.
Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω ταχυδρομείου, email ή τηλεφώνου ότι επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για ακύρωση πριν από τη λήξη της περιόδου ακύρωσης. Όπου ισχύει, κρατήστε ένα αντίγραφο της ειδοποίησης ακύρωσης για τα δικά σας αρχεία.
Εάν τα προϊόντα έχουν ήδη αποσταλεί σε εσάς ή τα έχετε ήδη παραλάβει, πρέπει να μας τα επιστρέψετε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα μας κοινοποιήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με το άμεσο κόστος της επιστροφής των προϊόντων σε εμάς.
Εάν ασκείτε το δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη και να ακυρώσετε τη σύμβαση, θα λάβετε πλήρη επιστροφή της τιμής που πληρώσατε για τα προϊόντα και τυχόν ισχύουσες χρεώσεις παράδοσης στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή σε άλλη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή. Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο (α) 14 ημέρες μετά την ημέρα που θα λάβουμε πίσω από εσάς τυχόν προϊόντα που παρασχέθηκαν. ή (β) εάν δεν παρασχέθηκαν προϊόντα, 14 ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία λάβαμε την ειδοποίηση ακύρωσης. Ενδέχεται να παρακρατήσουμε την επιστροφή χρημάτων έως ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα ή έχετε παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για την επιστροφή των προϊόντων σε εμάς (όποιο είναι το νωρίτερο).
ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ;
Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή μέσω του λογαριασμού σας BALOU εδώ .
Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε το δελτίο αποστολής που συνοδεύει το δέμα σας που περιέχει σαφείς οδηγίες. Συμπληρώστε το δελτίο αποστολής με τα στοιχεία των αντικειμένων που επιστρέφετε και επισυνάψτε το σημείωμα με το δέμα που επιστράφηκε.
Συμπεριλαμβάνετε πάντα έναν αριθμό τηλεφώνου την ημέρα και τη διεύθυνση email σας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή.
Εάν δεν έχετε πλέον το δελτίο παράδοσης, συμπεριλάβετε μια επιστολή με το όνομά σας, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου της ημέρας και τον αριθμό πελάτη, εάν είναι δυνατόν. Ενημερώστε μας τι επιστρέφετε και γιατί.

Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενά σας είναι τυλιγμένα με ασφάλεια και στείλτε την επιστροφή σας στη διεύθυνση:

ΜΠΑΛΟΥ
ΜΟΝΑΔΑ 12, THE MANSLEY BUSINESS CENTER
ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΤΙΜΟΘΥΣ
STRATFORD ENTERPRISE PARK
ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ-ΑΠΟΝ-ΑΒΟΝ
WARWICSHIRE
CV37 9NQ
Τα δέματα επιστρέφονται με δικά σας έξοδα και σας συνιστούμε να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό ταχυδρομικών τελών από το Ταχυδρομείο, καθώς είμαστε υπεύθυνοι για το δέμα σας μόνο αφού παραληφθεί στην αποθήκη μας. Τα αντικείμενα που χάνονται κατά τη μεταφορά δεν θα αντιμετωπίζονται ως επιστρεφόμενα.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΟ;
Είμαστε πάντα πολύ απογοητευμένοι στις σπάνιες περιπτώσεις που οι πελάτες μας λαμβάνουν ένα ελαττωματικό αντικείμενο. Εάν έχετε εντοπίσει το σφάλμα εντός 30 ημερών από την αγορά, τότε μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σύμφωνα με την κανονική διαδικασία επιστροφής μας για ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Βεβαιωθείτε ότι μας ενημερώσατε για το σφάλμα, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν επηρεάζονται άλλα στοιχεία. Θα επιστρέψουμε τυχόν ταχυδρομικά τέλη για ένα ελαττωματικό αντικείμενο και θα διασφαλίσουμε ότι θα σας επιστραφούν τα τυπικά ταχυδρομικά τέλη επιστροφής για το αντικείμενο.
Παρέχετε απόδειξη αγοράς κατά την επιστροφή ενός προϊόντος. Εάν δεν μπορείτε να προσκομίσετε απόδειξη αγοράς, θα προσφερθεί προσφορά ανταλλαγής ή δώρου* στην τιμή της χαμηλότερης τιμής πώλησης για τα επιστρεφόμενα αγαθά.