ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Πληρώστε αργότερα με Klarna - Παράδοση την επόμενη μέρα
Introducing Mamas Corner

Σας παρουσιάζουμε το Mamas Corner

Σας παρουσιάζουμε το Mamas Corner

Καλημέρα μαμά,

Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά, πίνω το τσάι μου, σκέφτομαι. και σκέφτηκα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσω το blog μου. Όταν δημιούργησα το BALOU, ήμουν νέα μητέρα. δεν είναι στην καλύτερη θέση διανοητικά, όπως πολλοί από εμάς είμαι σίγουρος σε ένα σημείο ή στο άλλο.

Η ζωή μας πλήττει όλους με προκλήσεις, και αυτό το κομμάτι της ζωής μου ήταν σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι. Θυμάμαι ξεκάθαρα μια μέρα που περνούσα μια από τις χαμηλές μου μέρες, σε λίγο ατύχημα, ενώ επίσης ανησυχούσα για το αν ήμουν αρκετά καλή για το νέο μου κοριτσάκι.

Αλλά η κόρη μου κοιτώντας με, χαμογελώντας μου, κοιμόταν πάνω μου, θα μπορούσε κυριολεκτικά να με κάνει να ξεχάσω αυτές τις ανησυχίες και να νιώσω τόσο ολοκληρωμένος...μέχρι την επόμενη ανήσυχη σκέψη!

Αυτό συνέβη και βιάστηκα ξαφνικά να βγάλω το φορητό υπολογιστή μου και άρχισα να κάνω καταιγισμό ιδεών και να σημειώνω ιδέες γύρω από αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Λίγο μετά, δημιούργησα το BALOU, το οποίο ήταν απόλυτα εμπνευσμένο από το παιδί μου. Αυτή η μάρκα φτιάχτηκε για εκείνη, μια μάρκα για την οποία θα μπορούσε να είναι περήφανη, μια μάρκα που ελπίζω να με βοηθούσε να γίνω η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να είμαι, μια μάρκα που θα εκπροσωπούσε και τους δυο μας, μια μάρκα με φωνή, που υπερασπίζεται τα πάντα Η μαμά είναι σε όλες τις οικογενειακές ρυθμίσεις. Όσο «μαζί» ή όχι το έχουν.

Μαζί με τα όμορφα προϊόντα 'Me&You' που προσφέρουμε, ήθελα να προσφέρω έναν χώρο όπου μπορούμε να μιλήσουμε για τη μητρότητα, τα ψηλά, τα χαμηλά, την αγάπη, την πραγματικότητα. και ελπίζω να ανταλλάξουμε συμβουλές στην πορεία.

Καλώς ήρθες λοιπόν! Θα έχουμε ένα χαλαρό, σοβαρό και μερικές φορές ανόητο περιεχόμενο και συζητήσεις, οπότε πάρτε το τσάι σας και ελάτε μαζί μας στη γωνιά των Mamas!

ΜΙΛΑ συντομα!

Μαμά Β