Ποια μαμά είσαι;

Which Mum Are You?

Ποια μαμά είσαι; Είστε ένας συνδυασμός περισσότερων του ενός; Ή μήπως αυτή η λίστα δεν ισχύει καθόλου για εσάς και είστε κάτι εντελώς διαφορετικό; Όποια ή οποιοσδήποτε τύπος μαμάς είστε. θυμηθείτε να πιστώσετε τον εαυτό σας! Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις με τον τρόπο που σου ταιριάζει!

Η On-the-Go Chic μαμά; Ένα ριχτάρι, χαλαρό άνετο φόρεμα, μαμά chic τύπος που είναι πάντα έξω και για τρέξιμο όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο. Η δροσερή και διασκεδαστική μαμά της οποίας τα παιδιά τη βλέπουν ως την καλύτερή τους φίλη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εταιρική μαμά; Μια πάντα έξυπνη μαμά, που κρατάει ημερολόγιο, δουλεύει πολυάσχολη, που ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι για αγκαλιές. Η πανίσχυρη, ανεξάρτητη μαμά της οποίας τα παιδιά φιλοδοξούν να είναι σαν.

The Cozy Homemaker Mum; Ένα σπιτικό, σαλονάκι που φοράει τον φροντιστή του σπιτιού, καθώς και τα παιδιά. Η περιποιητική και υποστηρικτική μαμά της οποίας τα παιδιά αισθάνονται πιο ασφαλή όταν είναι κοντά.

Βρείτε όλα τα ρούχα με τροχούς στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από το BALOU (@balou_apparel)

ΜΙΛΑ συντομα!

Μαμά Β

Ανάγνωση επόμενου

Introducing Mamas Corner
What's for Dinner??

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.